NICI WĘDLINIARSKIE BAWEŁNIANE BIAŁE 100G BI310103
Bawełniane nici wędliniarskie, 55 m do pieczenia i parzenia mięs do 240°C. Bawełniane, białe nici wędliniarskie idealnie sprawdzą się do ręcznego wiązania mięs. Dzięki ich wytrzymałości na wysokie temperatury — możesz przygotować z wykorzystaniem tych nici wszystkie swoje ulubione dania — zarówno te wędzone, parzone, jak i pieczone. Naturalne materiały, z których wykonane są nici, pozwalają bowiem na obróbkę cieplną mięsa, aż do 240°C, bez zmiany jego aromatu i smaku! Nici są niezwykle wytrzymałe, dzięki czemu możesz je wykorzystać np. do zawieszenia mięs na haku bez żadnych obaw o ich pęknięcie.
Bezpieczne zakupy - zapłać przy odbiorze!
Akceptujemy płatność kartą w sklepach stacjonarnych
Odbiór osobisty / transport ADAMEX (tylko gotówka)
InPost Paczkomaty / kurier DPD