NAKŁUWACZ DO MIĘSA BI311402
Użycie nakłuwacza jest niezwykle proste, a zarazem bezpieczne. Skryte w plastikowej obudowie metalowe ostrza o długości 2,8 cm wysuwają się z urządzenia, dopiero w momencie przyciśnięcia go do mięsa. Dzięki temu nie musisz bać się o przypadkowe skaleczenie! Dlaczego zaleca się nakłuwanie mięsa? Po pierwsze - zabieg ten pozwala na skrócenie gotowania, smażenia i grillowania nawet o 50%! Po drugie - pozwala na lepsze wchłanianie marynat oraz przypraw. Włóknista masa mięsa staje się miękka, a potrawy bardziej kruche i soczyste. Nakłuwanie mięsa zapobiega również zmniejszaniu się objętości całej potrawy w trakcie pieczenia!
Bezpieczne zakupy - zapłać przy odbiorze!
Akceptujemy płatność kartą w sklepach stacjonarnych
Odbiór osobisty / transport ADAMEX (tylko gotówka)
InPost Paczkomaty / kurier DPD